21 Şubat 2017 Salı

SEKON İNŞAAT

    Günümüz dünyası kurum, kuruluş, şirket ve ulusların birleşme, dayanışma ve daha güçlü oluşum sürecinde hayli yol almıştır.
        Bu bağlamda uzun yıllar inşaat müteahhitliği, proje üreticiliği, teknik danışmanlık yapmış olan şirket ortaklarıyla, yeni ve teknolojik bilgi birikimli, deneyimli bir temelle SEKON İNŞAAT A.Ş. yi oluşturduk.
        Şirket yönetim kurulu başkanımız İnş. Müh. Orhan TOKAT; 1988 yılından bu yana inşaat müteahhitliği ve proje, kontrolörlük, teknik danışmanlık, genel koordinatörlük hizmetleri üretmiştir. “Kale Mühendislik ve İnşaat Müteahhitlik” firmasının sahibidir.
        Şirket yönetim kurulu başkan vekilimiz Mimar Mustafa SEVİNÇ; 1989 yılından bu yana serbest mimar olarak proje, kontrolörlük, teknik danışmanlık, genel koordinatörlük ve özel inşaat taahhüdü gerçekleştirmiştir. “Sevinç Mimarlık ve İnşaat Müteahhitlik” firmasının sahibidir.
        Şirket ortakları portföyünde; bugüne kadar gerçekleştirilmiş 2000 konut ve işyeri inşaatı yaklaşık 500.000 m2 mimarı ve betonarme proje üretimi ve kontollüğü bulunmaktadır.
        SEKON İNŞAAT A.Ş. olarak biz; güçlü bilgi ve deneyim birikimimizle, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, en kaliteli ve en uygun şartlarda konut üretmeyi ana ilkemiz olarak benimsedik.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder