21 Şubat 2017 Salı

CEMDAĞ AYDINLATMA TEKNOLOJİLERİ

Cemdağaydınlatma armatürleri, ekipmanları konusunda faaliyet gösteren Türkiye’de aydınlatma teknolojileri alanında sektörün önder kuruluşlarından biridir. 1968′ de kurulmuştur. Toplam 41.000 metre kare alanda kurulu 3 üretim tesisinde etkin, hızlı ve yüksek kapasiteli üretim yapan bir sanayi kuruluşudur. İç pazardaki bir çok segmentte pazar liderliğine sahip Cem marka ürünler dünyada da 5 kıtada aktif olarak pazarlanmaktadır.
Aydınlatma sektöründe enerji verimliliğinin önemi gün geçtikçe artmaktadir. Verimliliği daha yüksek çözümler için özellikle son yıllarda enerji tasarruflu ışık kaynakları artmış ve  geliştirilmiştir.
LED gibi yeni nesil ışık kaynakları eski teknolojiyle karşılaştırıldığında enerji sarfiyatını azaltsa da, enerji tasarrufunu maksimize etmek için aydınlatma kontrol ve otomasyon  sistemlerinin kullanılması gerekmektedir.
Aydınlatma Kontrol Sistemleri farklı ışık seviyelerini kontrol etmeye, armatülerin ön ayarlara , sensörlere veya belirlenen yazılım ayarlarına göre açılıp kapatılmasını sağlamaktadır.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder