21 Şubat 2017 Salı

RENAULT NAZAR OTOMOTİV

Şirketimiz Ekim 1953 tarihinde Ahmet ERGİN tarafından Ergin Pazarı adı altında tuhafiye ticareti ile faaliyetine başlamış,1960 yılında manifatura ve mobilya ticaretine de girerek NAZAR Koll.Şti. adını almıştır.1965 yılında hazır giyim, halı, beyaz eşya ve elektronik eşya ticaretine başlanmıştır.
1982 yılı Aralık ayında Ahmet ERGİN ve oğulları Ruhan ERGİN ile Gökhan ERGİN ortaklığında NAZAR Giy.ve Day.Tük.Mall.Tic.Ltd.Şti. kurulmuştur.Şirketimiz 1989 yılında RENAULT otomobillerinin bayiliğinin alınmasıyla birlikte otomotiv sektöründe de faaliyetine başlamıştır.
Nisan 1995 yılında bu yana Çanakkale asfaltı 1.km. Menemen adresinde açılan plazamızda RENAULT otomobilleri Satış ve Satış sonrası servis hizmetleri,Yedek parça satış ve pazarlama hizmetleri,II.El Araç Satışı,Sigorta satış ve hizmeti verilmektedir.Koşulsuz müşteri memnuniyetini ilke edinmiş olan şirketimiz bu ilke doğrultusunda 1953 yılından bu yana büyüyerek bugünkü durumuna gelmiştir.Bölgemizde bir denge unsuru olan şirketimiz planladığı yeni yatırımlarla RENAULT markasına ve müşterilerine vermeyi planladığı hizmet ağını daha da genişletecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder