21 Şubat 2017 Salı

ERGEN KİMYA

1989 yılında Tek Kimya - Zafer Ergen unvanı ile çalışmalara başlayan şirketimiz, 1994 yılından bu güne fark yaratan anlayışıyla Ergen Kimya San. ve Tic. Ltd. Şti. adı altında faaliyetlerini başarıyla sürdürmektedir.
Başlangıç yıllarında tekstil sektörüne yardımcı kimyasallar sağlayan Ergen Kimya, zaman içerisinde ürün yelpazesini genişletmiştir.
1998 yılında deri ve kürk sanayilerine kimyasallar sağlayan Ergen Kimyevi Maddeler İthalat, İhracat, Pazarlama San. ve Tic. Ltd. Şti.ni kurmuştur.
Bugün şirketlerimiz; ambalaj, boya, deterjan, deri ve kürk, kuru temizleme, plastik, tekstil, madeni yağ ve benzeri bazı sektörlere de kimyasal grupları ile hizmet vermekte, kimyevi maddeler sağlamaktadır.
Ergen Kimya ve Ergen Kimyevi şirketlerimizin ürün paletinde müşterilerimizin talepleri doğrultusunda hızla hizmet verebilecekleri 150 değişik kimyasal bulunmaktadır. Bu kimyasallardan her biri kendi depolama ve saklama koşullarına uygun bir şekilde stoklanarak; tanker, bulk konteyner, varil ya da bidon şeklinde ambalajlanarak; Türkiye'nin dört bir yanındaki endüstri kuruluşlarına hızla ve titizlikle sevk edilmektedir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder