21 Şubat 2017 Salı

ARVES

Arves Demir Tel Çivi San. ve Tic.A.Ş. 20 yıllık deneyimi ve bilgi birikimi ile 2008 yılında demir-çelik ürünleri toptan satışı yapmak amacıyla kurulmuştur.Kuruluşu itibari ile tel ürünleri üretimi hedefi doğrultusunda 2012 yılında Aliağa Organize Sanayi Bölgesinde yatırımını gerçekleştirmiştir.Gelişen ve değişen teknolojiyle uyum içerisinde yeni yatırımlarına hızla devam etmektedir.
Üretim yapmakta olduğumuz 15.000 m2 fabrika alanımızın 10.000 m2 açık 5.000 m2 kapalı olmak üzere,aylık 2.500 ton tel işleme kapasitesi ile hizmet vermekteyiz. Konusunda uzman idari ve üretim kadromuzla toplam toplam 60 kişilik personeli ile her geçen gün üretim kapasitesimizi artırma hedefinde yolumuza devam etmekteyiz.
Yurt içi ver yurt dışı müşterilerine hizmet veren Arves Demir Tel’in ürün gamında temel olarak; Sıcak Daldırma Galvanizli Tel, Tavlı Tel, Düz ve Nervürlü çubuk, Parlak Tel, Çivi bulunmaktadır. Var olan ürünlerimize ilave olarak siz değerli müşterilerimizin talebi doğrultusunda değişik ölçü,çap ve özelliklerde tel üretimi yapılabilmektedir.
Kuruluşundan itibaren kaliteli üretim ve dolaylı olarak müşteri memnuyeti odaklı çalışan Arves Demir Tel;sürekli gelişen ve değişen çehresi ile ilkeli,dürüst,verimli çalışma politikamızdan ödün vermeden sunduğu ürün ve hizmetlerin yarattığı müşteri memnuniyetinden güç alarak sektörün öncüsü olma yolunda ilerlemektedir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder