Özsüt'ün hikayesi İzmir Kemeraltı'nda 16 metrekarelik bir dükkanda başladı. Sefer Usta'nın yolu Osmanlı Sarayı'ndan çıkma bir usta ile kesişmişti.Yıl 1938'di... Sefer Usta bu topraklarla özdeşleşmiş geleneksel tatlıcılık sırlarını Özsüt'ün akıl defterine bir bir yazdı. O gün açılan kapı bir daha hiç kapanmadı. Tatlılarımıza yalnızca özel çiftliklerden gelen taze günlük süt katıyoruz. Sütlü tatlılarımızın lezzeti ve dokusu, pirinci özel değirmenlerde öğüterek hazırladığımız sübyeden geliyor. Pastalarımızda sadece gerçek tariflerle ve dikkatle hazırladığımız kremalarımızı kullanıyoruz. Dondurmalarımıza, pastalarımıza renkleri Türkiye'nin ışıl ışıl güneşiyle yetişen mis gibi taze meyveler veriyor. Geniş ve farklı menümüzle siz misafirlerimizi 78 yılın ardından aynı özen ve keyifle ağırlıyoruz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder