3 Ocak 2017 Salı

MİKTAN TEMİZLİK

Miktan Temizlik 30 yılı aşan süreyle hizmet veren firmamız, İzmir, Aliağa, YeniFoça, Şakran, EskiFoça genelindeki müşterilerine gelişen ve değişen koşullar altında daha kaliteli hizmeti ön planda tutma ilkesiyle kurulmuştur.
Miktan Temizlik,  Halı yıkama (makina halısı, el dokuma halısı), kuru temizleme yerinde halı ve koltuk temizleme, ev ve işyeri temizliği ( camii, okul, otel boş ve dolu ev, inşaat sonrası ev temizliği, çamaşır yıkama, iş kıyafetleri yıkama  hizmetleri veren firmamız disiplinli ve hızlı çalışmasıyla sektöründe liderliği elinde bulunduran bir firma haline gelmiştir.
HALI YIKAMA: Son olarak kurutulmuş halılarınız tekrar kontrol masasına yatırılarak lekeleri varmı diye kontrol edildikten sonra halı hav alma makinası ile tekrar halıların üstündeki kalan tüylerin alınması parfümlenerek paketlenip servis aracımızla evinize randevu saatinde teslim edilir.
KOLTUK YIKAMA: Koltuk yıkama fırçalama makinası ile koltuğunuz derinlemesine fırçalanır.Kumaşın içerisinde bulunan lekeleri kabarttırılır.Daha sonra yüksek vakum makinası ile içerisinde bulunan kirleri alınır.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder