18 Ocak 2017 Çarşamba

ING BANK ALİAĞA ŞUBESİ

İzmir ilinin Aliağa ilçesinde bulunan Aliağa Şubesi telefonu 02326163577 olup hafta içi sabah 09:00 akşam 17:30 çalışma saatleri arası bu numaradan şubeye, banka çalışanları ve personeline ulaşılabilir. Şubeye faks atmak için şubenin fax numarası olan 02123049180 nolu numarayı kullanabilirsiniz. Şubeye mesai saatleri dışında ulaşılması gereken durumlarda ING Bank Çağrı Merkezinin 444 0 600 nolu numarasını arayabilirsiniz. 
ING Bank Aliağa Aliağa Şubesi ulaşım adresi için yukarıda belirtilen adres bilgilerinden ve krokiden faydalanabilirsiniz. Harita Google Maps Api'si kullanılarak sunulmaktadır.

Faaliyetlerimiz pek çok kişinin yaşamına dokunur:
Müşteriler, çalışanlar, hissedarlar, tedarikçiler ve toplum. Bu paydaşlar içerisindeki her bir birey bizden, “özümüz sözümüz bir olarak” davranmamızı bekler ve beklemelidir de. Paydaşlarımızın haklarının ve önceliklerinin gözetilmesi, istikrarımız açısından büyük önem taşır. Zamana yenik düşmeyecek şekilde hareket etmek için; doğru bildiğimiz değerlere bağlı kalmak için. Değerlerimizi açıklıkla paylaşarak çevremizi bizden bekleyebileceği davranışlar konusunda aydınlatırız.

Bize göre başarı ancak “özü sözü bir olarak” hareket edersek elde edilebilir. Değerlerimizi ihlal eden davranışları göz ardı etmeyecek, hoş görmeyecek ve kabul etmeyeceğiz. Bu davranışlar, toplumun ve bu şirketi her gün daha ileriye taşımak için doğru olanı yapan binlerce değerli çalışanımızın güvenini zedeler.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder