18 Ocak 2017 Çarşamba

Çam Balı

Çam balı, kristalizasyona dayanıklılığı ve önleyici özelliği ile, tıpta ve gıda sektöründe çeşitli ürünlerde (örneğin dondurmalarda) bir doğal katkı maddesi olarak geniş bir kullanım alanına, ve önemli ihracat potansiyeline sahip bir üründür. 

ING BANK ALİAĞA ŞUBESİ

İzmir ilinin Aliağa ilçesinde bulunan Aliağa Şubesi telefonu 02326163577 olup hafta içi sabah 09:00 akşam 17:30 çalışma saatleri arası bu numaradan şubeye, banka çalışanları ve personeline ulaşılabilir. Şubeye faks atmak için şubenin fax numarası olan 02123049180 nolu numarayı kullanabilirsiniz. Şubeye mesai saatleri dışında ulaşılması gereken durumlarda ING Bank Çağrı Merkezinin 444 0 600 nolu numarasını arayabilirsiniz. 
ING Bank Aliağa Aliağa Şubesi ulaşım adresi için yukarıda belirtilen adres bilgilerinden ve krokiden faydalanabilirsiniz. Harita Google Maps Api'si kullanılarak sunulmaktadır.

Faaliyetlerimiz pek çok kişinin yaşamına dokunur:
Müşteriler, çalışanlar, hissedarlar, tedarikçiler ve toplum. Bu paydaşlar içerisindeki her bir birey bizden, “özümüz sözümüz bir olarak” davranmamızı bekler ve beklemelidir de. Paydaşlarımızın haklarının ve önceliklerinin gözetilmesi, istikrarımız açısından büyük önem taşır. Zamana yenik düşmeyecek şekilde hareket etmek için; doğru bildiğimiz değerlere bağlı kalmak için. Değerlerimizi açıklıkla paylaşarak çevremizi bizden bekleyebileceği davranışlar konusunda aydınlatırız.

Bize göre başarı ancak “özü sözü bir olarak” hareket edersek elde edilebilir. Değerlerimizi ihlal eden davranışları göz ardı etmeyecek, hoş görmeyecek ve kabul etmeyeceğiz. Bu davranışlar, toplumun ve bu şirketi her gün daha ileriye taşımak için doğru olanı yapan binlerce değerli çalışanımızın güvenini zedeler.


SARIYILDIZ İNŞAAT

Sarıyıldız İnşaat izmir Aliağa'da bulunan bir firmadır.



KARACAN DERSHANESİ (İZMİR ŞUBESİ)

Karacan Dershanesi, Milli Eğitim Bakanlığının temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, eklektik bir eğitim anlayışıyla öğrencinin sosyal ve psikolojik gelişimini desteklemek, öğrencinin yeteneklerinin gelişmesini desteklemek, öğrencinin hem okul başarısını hem sınav başarısını yükseltmektir.

  • “Karacan Yüksek Başarı Lisesi” olarak dershanecilikte olduğu gibi Temel Lise çalışmalarında da hem bireysel başarıyı hem de kitlesel başarıyı yakalamak,
  • Okul-aile ve öğrenci arasında sağlıklı iletişim kurmak,
  • Düşünen, araştıran, sorgulayan, çözüm odaklı nesiller yetiştirmek,
  • Gelişim dönemine uygun eğitim programları ve ortamları oluşturmaktır.

HALK BANK ALİAĞA ŞUBESİ

Bankaya 1992 yılında bütün aktif ve pasifleriyle birlikte Türkiye Öğretmenler Bankası T.A.Ş. (Töbank), borç, alacak, mevduat ve taahhütleriyle de 1993 yılında Sümerbank ve 1998 yılında Etibank devredilmiştir. Bankaya her katılım var olan yapının daha da zenginleşmesine ve güçlenmesine katkı sağlamıştır.Halkbank, 2000 yılına gelindiğinde, kamu bankalarının; çağdaş bankacılığın ve uluslararası rekabetin gereklerine göre çalışmalarını ve özelleştirmeye hazırlanmalarını sağlayacak şekilde yeniden yapılanmaya girmiştir.4603 sayılı, “Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası, Türkiye Halk Bankası Anonim Şirketi ve Türkiye Emlak Bankası Anonim Şirketi Hakkında Kanun” ile kamu bankaları Anonim Şirket statüsüne sokulmuş ve kamu hukuku statüsünden özel hukuk statüsüne geçiş sağlanmış, atanan yönetim yerine seçilen yönetim ilkesi benimsenmiştir.,



BANK ASYA ALİAĞA ŞUBESİ

ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. Türkiye'nin altıncı özel finans kurumu olarak 24 Ekim 1996 tarihinde, Altunizade' deki Merkez Şubesi ile faaliyetlerine başlamış ve 20.12.2005 tarihinde "Asya Finans Kurumu Anonim Şirket"i olan şirket unvanı "Asya Katılım Bankası Anonim Şirketi" olarak değiştirilmiştir.
Kuruluş sermayesi 2 milyon TL, mevcut ödenmiş sermayesi 900 milyon TL olan Bankamızın, tabana yayılmış yerli sermayeye dayanan, çok ortaklı bir yapısı vardır.
Faizsiz bankacılığın gereklerine uyarak üretime destek olmayı kuruluş prensibi olarak kabul eden Bank Asya'nın temel amacı; müşteri odaklı hizmet anlayışından hareketle, teknolojinin getirdiği en son imkanları kullanarak, faizsiz finans sistemini daha geniş kitlelere ulaştırabilmektir. Bu doğrultuda şube sayımız Erbil ve Gezici şubelerimizle birlikte Kasım 2014 tarihi itibarıyla 202 şube ve yurt içinde 1, yurt dışında 1000 muhabir banka ile faaliyetlerini sürdürmektedir.


DAMLA OİL AKARYAKIT A.Ş İZMİR ALİAĞA-YENİFOÇA İSTASYONU

DAMLA OİL, akaryakıt firmalarının bayilikleri yanısıra, dağıtıcı firma lisansına da sahip olarak, akaryakıt piyasasında önemli bir rol üstlenmiştir.Ankara merkezli olarak faaliyet gösteren inşaat taahhüt firmaları ve bunların kurmuş oldukları iş ortaklıklarının şantiyelerine toptan akaryakıt satışı yapılması, yerleşik ve payı sürekli olarak artan bir pazara sahiptir.Akaryakıt piyasası firma tarafından yakından takip edilerek gerekli önlemler alınmakta, yatırımlar yapılmaktadır.




TEKNOSA İÇ VE DIŞ TİCARET A.Ş(ALİAĞA)

Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş., teknoloji perakendeciliği sektöründe; elektronik, bilişim, iletişim, kişisel bakım ve optik alanlarında satış ve pazarlama platformu oluşturmak  üzere, Hacı Ömer Sabancı Holding A.Ş. bünyesinde kurulmuştur. Teknosa, konusunda uzman 3700’ün üzerinde çalışanıyla teknoloji alanında en doğru ürünü, en uygun fiyat ve en üstün hizmet kalitesi ile bütünleştirerek tüketicilere sunmayı hedefleyen bir perakende zinciridir. Türkiye’de teknoloji perakendeciliğinde hizmet veren ilk ve en yaygın mağaza zinciri olan Teknosa, 77 ilde 292 mağaza ile hizmet vermektedir. Tüketicilerin teknoloji ürünlerinde aradıkları her şeyi bulabildikleri Teknosa mağazalarını, yılda 100 milyon müşteri ziyaret etmektedir. Teknosa, Uluslararası Standardizasyon Örgütü (International Standardization Organization–ISO) tarafından oluşturulan kalite yönetim standardı ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi belgesine sahiptir.


ÖZSÜT-STP GIDA A.Ş(ALİAĞA)

Özsüt'ün  hikayesi İzmir Kemeraltı'nda 16 metrekarelik bir dükkanda başladı. Sefer Usta'nın yolu Osmanlı Sarayı'ndan çıkma bir usta ile kesişmişti.Yıl 1938'di... Sefer Usta bu topraklarla özdeşleşmiş geleneksel tatlıcılık sırlarını Özsüt'ün akıl defterine bir bir yazdı. O gün açılan kapı bir daha hiç kapanmadı. Tatlılarımıza yalnızca özel çiftliklerden gelen taze günlük süt katıyoruz. Sütlü tatlılarımızın lezzeti ve dokusu, pirinci özel değirmenlerde öğüterek hazırladığımız sübyeden geliyor. Pastalarımızda sadece gerçek tariflerle ve dikkatle hazırladığımız kremalarımızı kullanıyoruz. Dondurmalarımıza, pastalarımıza renkleri Türkiye'nin ışıl ışıl güneşiyle yetişen mis gibi taze meyveler veriyor. Geniş ve farklı menümüzle siz misafirlerimizi 78 yılın ardından aynı özen ve keyifle ağırlıyoruz.



YALVAÇLAR AKARYAKIT

YALVAÇLAR GROUP bünyesinde bulunan şirketlerden ilki Yönetim Kurulu Başkanı Fuat YALVAÇ tarafından akaryakıt işi üzerine kuruldu. Daha sonra İzmir’de YALVAÇLAR adı altında ikinci akaryakıt şirketini kuran Fuat YALVAÇ Türkiye geneline açılmaya karar verdi. YALVAÇLAR ülke genelinde istasyon sayısını hızla arttırarak 20’e çıkarmayı başardı. 2005 Yılından bu yana Türkiye genelinde birçok Kamu Kurumunun ihalesini kazanan GROUP bu ihalelerin tamamını başarıyla sonuçlandırmıştır. Akaryakıt ticaretinin yanı sıra akaryakıt taşımacılığına da önem veren GROUP son model araçlarla filosundaki tanker sayısını 80’e çıkarmayı başardı. Birçok Kamu Kurumu, Dağıtım Şirketi ve TÜPRAŞ’ın Türkiye geneline yakıtlarını taşımış ve verdiği güven ve kaliteli hizmetle bu alanda da Marka olmayı başarmıştır. GROUP Akaryakıt perakende satışı ve taşımacılığında kazanılan tecrübe ve özgüvenle bu sektörde Dağıtım Şirketi olarak  “PACIFIC” markası altında hizmet vermeye başlamıştır. Çok şık dizayn ve görünümüyle sektördeki diğer istasyonlardan ayrılan PACIFIC İstasyonları güler yüzlü ve kaliteli hizmet anlayışı ile de müşterilerinin yüzünü güldürmeyi amaçlamaktadır. PACIFIC Dağıtım Hizmetinin yanı sıra Aliağa’da inşasına başlanacak olan 73.000 Tonluk dev Depolama Tesisi ile de 2012 yazından itibaren Akaryakıt Depolama hizmeti vermeyi de amaçlamaktadır.

POLARİS AYAKKABI-İZMİR AGORA AVM

AGORA İZMİR AVM  Alışveriş gezinizi size sunduğu kampanya ve fırsatlar ile  alışveriş ile sonlandıracak Polaris  mağazalarının AGORA İZMİR AVM şubesi  kaliteli ürünleri ile hizmetinizdedir. Türkiye`nin en kapsamlı ve en büyük alışveriş Polaris Mağazası İzmir de.En kaliteli, rahat,uygun fiyat, sağlığınızı tehdit etmeyecek ürünleri size sunar.


ALİAĞA ÇETMEN MOBİLYA

Mobilya sektöründe 54 yılı geride bırakan ve yaklaşık bin 800 kişiye istihdam sağlayan Çetmen, mağazası her bölgede hemen hemen hizmet vermektedir.
54 yıldır mobilya sektöründe hizmet veren ve aynı zamanda beyaz eşyadan küçük ev aletlerine, halıdan aksesuara kadar satış yapan Çetmen mağazası Aliağda hizmet vermektedir. Bir çok personelin çalıştığı Aliağa mağazası kaliteli Çetmen ürünleri ile müşteriyi sevindirmektedir. Halkının beklentileri doğrultusunda kaliteli, sağlam, modern tasarımlı ve kullanışlı ürün gruplarını uygun fiyatlarla sunmaya devam ediyor, müşterilerinin isteklerini ve dileklerini, her zaman en ön planda tutan bir firmadır. 


KARINCA LOJİSTİK (ALİAĞA OFİSİ)

Karınca Lojistik yenilikçi ve öncü hizmetler ile en değerli lojistik markası olmak.Müşterilerimizin iş süreçlerini kolaylaştırarak onların kendi işlerine yoğunlaşmalarına yardımcı olan, ileri teknoloji imkanlarıyla müşteri ihtiyaçlarına hizmet ve çözüm üreten entegre lojistik şirketi olmak.Bilginin hızlı ve doğru bir şekilde, müşterileri, iş ortakları ve çalışanları ile paylaşılmasını temel ilke olarak benimser. Sorunların çözümüne ve çözümün kalıcı ve önleyici olmasına odaklanmıştır.
Tecrübenin ve sektör bilgisinin, daima tabana yayılmasına ve güncel olarak paylaşılmasına önem vermektedir. Çalışanlarının bilgi ve kalitesinin sürekli gelişimini hedeflemiştir. Teknolojinin en iyi şekilde kullanılması ve performansın ölçümlenmesi hedef alınmıştır. Sürekli gelişime ve verimliliğe odaklanmıştır. İnsanı, çevreyi korumayı ve geliştirmeyi faaliyetlerinin ön koşulu olarak kabul ve taahhüt etmektedir. Personeli sürdürülen tüm çalışmalarda, şirketin SEÇ-G (Sağlık, Emniyet, Çevre ve Güvenlik) performansından sorumlu tutar. Din, dil, ırk, cinsiyet vb. ayrım gözetmeksizin çalışanlarını vasıf, eğitim ve yetenekler doğrultusunda seçer. Bireylerin hak ve haysiyetine saygı duyar. Müşterilerinin ve iş ortaklarının ihtiyaçlarını karşılayacak en iyi ve doğru çözümleri sunar.



CARREFOUR İZMİR ALİAĞA

CarrefourSA, 2005 yılında Gima ve Endi marketlerini satın alarak sektördeki iddiasını güçlendirmiş; market ağını yaygınlaştırmış ve özellikle Anadolu’daki varlığını güçlendirmiştir.2013 yılında Şirket yönetiminin Sabancı Holding’e geçmesiyle yeni strateji oluşturulmuş ve bu doğrultuda insan kaynakları, teknolojik altyapı, market konsepti gibi birçok alanda 165 milyon TL değerinde yatırım yapılmıştır.Değişen market konseptleriyle CarrefourSA bugün; Hiper, Süper, Gurme, Mini ve E-Ticaret konseptleri altında farklı müşteri segmentlerine hizmet sunmaktadır.2015 yılını “Vites Büyütme Yılı” olarak nitelendiren Şirket, yeni satınalmalarla büyümeye devam etmiştir. İsmar ve 1e1 marketlerinden toplamda 55 mağaza satın alan CarrefourSA ayrıca Kiler Alışveriş Hizmetleri Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin %85 hissesini de satın almıştır.Güçlü bir finansal pozisyona sahip olan CarrefourSA, büyüme ve değer yaratma potansiyeli olan tüm projeleri kendi kaynaklarıyla değerlendirerek yatırımlarına devam etmeyi, bu sayede tüketiciler için yakın, keyifli ve değer yaratan alışverişin adresi olmayı hedeflemektedir.



TECO PETROLCÜLÜK A.Ş

Uzun yıllar akaryakıt sektöründe toptan satış, petrol taşımacılığı ve istasyon işletmeciliği yapan Yalçınkaya Ailesi, TECO (Turkish Energy COmpany) markası altında akaryakıt dağıtıcı lisansı almış ve bu vesileyle %100 yerli sermayeli TECO Petrolcülük a.ş yi kurmuştur.
Yeni markası ile beraber şirket amblemi olarak Kanatlı Aslan seçilmiş ( bkz. TECO ve Kanatlı Aslan'ın tarihçesi ) ve bu doğrultuda petrol ürünleri dağıtım, pazarlama ve ithalat ihracat, akaryakıt depolamanın yanı sıra yurt genelinde bayilikler vererek kurumsal  kimlikli istasyon yatırımlarına başlamıştır.1997 Yılında Yalçınkaya Ailesi tarafından kurulan Yalçınkaya Petrol toptan akaryakıt satışı, Nakliye ve istasyon işletmeciliğinde uzmanlaşarak sektörde adını sıkça duyurmaya başladı. 
Kalite politikası ve kusursuz hizmet anlayışı kısa sürede tüm müşterileri tarafından benimsendi.26 Şubat 2009 Yılında bu tecrübe ve birikim, Yalçınkaya ailesini Ulusal Bayiliğe ulaştırmış  %100 yerli sermaye ile TECO Petrolcülük A.Ş. yi kurmuştur.Kurumsallaşan ve Markalaşan TECO A.Ş. Logo olarak Kanatlı aslanı kendine amblem yapmış ve bu doğrultuda  Petrol Ürünleri, Pazarlama ve İthalat-İhracat, Akaryakıt Depolama ve yurt genelinde bayilikler vererek Kurumsal kimlikli İstasyon Yatırımlarına başlamıştır.



ALFA KLİMA

1993 yılında faaliyete başlayan Alfa Klima firmamız Klima ve Tesisat konularında Proje, Taahhüt, Satış ve Servis hizmetleri vermektedir. Bugüne kadar irili ufaklı birçok projeye imza atılmıştır. "İşte Kalite ve Kalitenin Devamlılığı" en önemli ilkemizdir. Fabrikalar, Oteller, Hastaneler, Alışveriş Merkezleri, Bankalar, Laboratuarlar, Spor salonları, Konferans ve Sinema salonları, Villalar vb. binalar   için;
* Merkezi / Endüstriyel Isıtma Sistemleri
* Merkezi / Endüstriyel Soğutma Sistemleri
* Endüstriyel Havalandırma Sistemleri
* VRV VRF Sistemler
* Merkezi Sıhhi Tesisat
* Sulu tip Yangın Tesisatı, Sprinkler Tesisatı
* Fan-coil  Tesisatı
* Olimpik Yüzme Havuzu Tesisatı
* Hastane Tesisatı
* Nem Kontrolü (Nemlendirme, Nem alma)
* Hassas Klima
* Pano Kliması, Asansör Kliması
* Soğuk Depo Sistemleri
Kısaca Komple Mekanik Tesisat ve bu tesisatlara ait;Proje, Müşavirlik, Tesisat, Taahhüt, Satış, Servis, Bakım ve Onarım hizmetleridir.Yapmış olduğumuz Mekanik Tesisat işleri ile ilgili referans listemize buradan ulaşabilirsiniz. Sizlerle de çalışmaktan onur duyacağız.



U.M LOJİSTİK

U.M Lojistik olarak 2002 yılında Türkiye kireç endüstrisinin lider grubu Öztüre Holding'in grup şirketlerine hizmet vererek faaliyete başladık.64 araca ulaşan kendi filomuza lojistiğin en zorlu alanlarından birinde kesintisiz ve hatasız operasyonlarımızla tanıdık. 
Türkiye genelinden gelen talepler doğrultusunda 2009'dan itibaren grup dışışirketlere de hizmet vermek üzere hizmet alanlarımızı, filo ve spot filo altyapımızı genişlettik.
Standart dışı lojistikteki yüksek deneyimimizi standart lojistik koşullarında çok daha yüksek verim ve başarıyla uyguluyoruz.En büyük gücümüz olan zor koşullarda hatasız lojistik operosyonları artan gücümüzle yürütüyoruz.


BAYMAK YASA DOĞ.İNŞ.SAN.TAAH. VE TİC.LTD.ŞTİ

Baymak, ısıtma soğutma havalandırma, pompa sistemleri tasarımı, üretimi, satışı ve servisi alanında faaliyet gösteren, hızlı büyüme ve değişim dinamizmine sahip olan, bu alanda Türkiye’nin önde gelen firmalarından biridir. ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi, konulan hedefleri destekler doğrultuda oluşturulmuş olup sürekli iyileştirilmesi ve denetlenmesi sağlanmaktadır.
  • Baymak bu faaliyetleri gerçekleştirirken mevcut mevzuat, yasa ve kanunlara, ilgili standartlara uyarak son kullanıcının memnuniyetinin sağlanması ve sürdürülmesi için ihtiyaç duyulan kaynakları tahsis edeceğini ve bunların sürekliliğini sağlayacağını,
  • Toplam kalite felsefesini esas alarak takım ruhu içerisinde şirket ve birim amaç ve hedeflerini belirlemeyi ve bu hedeflere ulaşmak için gerekli olan tüm bilgi ve kaynakların sağlamayı, bu hedefleri düzenli olarak gözden geçirmeyi,
  • Baymak, ürün ve hizmet kalitesinde bir dünya şirketi olmak için gereken altyapıyı kurmakta, dünyadaki ve sektördeki hızlı değişime ayak uydurmak için gereken aksiyonları planlayıp gerçekleştirmeyi,
  • Geliştirdiği yeni iş modelleri sayesinde hizmette farklılık yaratarak her zaman pazarı yönlendiren konumda olacaktır. Bu farklılığını kurmuş olduğu kalite sisteminin işletim süreçlerinde ve geliştirilmesi aşamalarında da devam ettirmeyi
  • Müşteriden gelen her geri bildirimin ele alınması, incelenmesi değerlendirilmesi için eğitimler vererek uzman kadrolar oluşturmayı, Yurdumuzda eksikliği oldukça hissedilen vasıfsız işgücünü eğitip kalifiye hale getirerek bu konuda diğer kuruluşlara önderlik etmekte, Ayrıca mevcut personelin akademik kariyer yaparak kendisini geliştirmesine destek olmaktadır. Yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımların cesaretlendirilmesi, teknik ve davranışsal yetkinlikleri artıracak eğitimlerin gerçekleştirilmesini,
  • Baymak sunduğu 7/24 Çağrı Merkezi hizmeti ve geniş servis ağı ile tüketicisinin 7 gün 24 saat yanında olduğunu göstermekte ve çözüm konusunda destek olmayı,
  • Müşteri şikayetlerini iç işleyişte takip ederek çözüm sürecini kısaltmayı ve müşteriye zamanında doğru bilgilendirme yapmayı,
  • Sürekli iyileştirme yaklaşımı doğrultusunda tüm süreçlerimizdeki verimliliğin uluslararası düzeyde rekabet edebilecek seviyeye yükseltilmesi,
  • Taahhüt ederiz,

TEKNOPET.PET.ÜRN.GID.TURZ.NAK.SAN.VE.TİC.LTD.ŞTİ

TEKNOPET PET.LTD.ŞTİ akaryakıt ve lojistik sektöründe faaliyet  göstermek  amacıyla 2000 yılında kurulmuştur.Akaryakıt sektöründe OPET kalitesi,otogaz sektöründe AYGAZ kalitesi ile müşterilerimize en iyi hizmeti vermeyi politika haline getirerek Ege’nin incisi Aliağa ve çevresinde toptan ve parakende akaryakıt ve otogaz satış hizmetini vermek üzere faaliyet göstermektedir.Müşteri memnuniyetinin,çalışanların ,tedarikçilerin ve çözüm ortaklarının kalitesine bağlı olduğuna inanan şirketimiz,müşterilerini memnun etmek için her zaman en kaliteli tedarikçiler,en prestijli çözüm ortakları ve en donanımlı personel ile çalışmakta; Faaliyette olduğu bölgelerde yeniliklerin öncüsü olmaktadır.Müşteri isteklerinin getirdiği dönüşüm için çalışanlarını,çözüm ortaklarını ve tedarikçilerini, sürekli hazırlayan TENKOPET PET.LTD.ŞTİ uygulamaya koyduğu tüm politikaları zorunluluk değil bir gereklilik olarak kabul etmektedir.


BAŞAK ÇEVRE DANIŞMANLIK

Biz BAŞAK ÇEVRE DANIŞMA ailesi olarak; cocuklarımızın emanet ettikleri geleceği korumaya söz verdik.Çünkü biliyoruz ki; Çevre için yapılan harcamalar, geleceğe yapılan yatırımdır.Sağlık Emniyet ve Çevre kurallarına tam olarak uymak bizim için vazgeçilmez bir ilkedir.
Amacımız; Çevre yönetimiyle ilgili tüm iş süreçlerinde, yasal mevzuatlar ve uluslararası kabul görmüş kalite yönetim sistemleri çerçevesinde, hata ve uygunsuzlukları önleyici sistemler geliştirmek ve olası problemlerde, etkin düzeltici aksiyonlar gerçekleştirerek, Müşterilerimize en mükemmel hizmeti sunmaktır.


GÜLTEKİN SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ

Zeliha Gültekin – Gültekin Sigorta Aracılık Hizmetleri 2001 yılında İzmir’in Aliağa ilçesinin en büyük sanayi kuruluşlarından olan PETKİM Petrokimya Holding A.Ş. çalışanlarının ortağı olduğu PET-KOOP yönetiminin daveti ilePETKİM çalışanlarına PET-KOOP içinde ki Şubemizde ve Aliağa merkezden Tek Yetkili Sigorta Acentesi olarak 2 yılda bir yenilenen altı sözleşme ile tam 13 yıl başarılı bir şekilde aralıksız hizmet vermiştir.Gün geçtikçe sigorta sektöründe büyüyen Zeliha Gültekin 2003 yılında Gültekin Sigorta Aracılık Hizmetleri Limited Şirketini kurarak Elementer Branşın yanında Başak Emeklilik ile ülkemizde gün ve gün büyüyen Emeklilik Branşında da faaliyet göstermeye başlamıştır.2008 yılında Şemsettin Gültekin’in en küçük torunu, Zeliha Gültekin’in oğlu Dış Ticaret Uzmanı, İktisatçı ve İşletme Mühendisi Mustafa Bahandır Gültekin, Gültekin Sigorta Aracılık Hizmetleri Limited Şirketine dahil olmuş ve acenteyi 3. kuşağa taşımıştır.Kalitemizi Türkiye’nin önde gelen Sigorta Şirketleri ile çalışmamıza, sigortalılarımıza verdiğimiz hizmetimize ve sunduğumuz ayrıcalıklara borçluyuz. Çünkü bizim için müşterilerimizin memnuniyeti maddi kazancımızdan daha önce gelmektedir.Amacımız, sigortalılarımızın her zaman yanında olarak sahip oldukları mal varlıklarına, Sorumluluklarına, Can Sağlıklarına gelebilecek zararlara karşı güvence almalarına aracılık etmek ve birikimlerini değerlendirmelerinde yardımcı olarak geleceklerini garanti altına almalarını sağlamaktır.Gültekin Ailesi olarak Markamızın İzmir’de 1998 yılından, toplamda ise 1972 den beri yılları geride bırakarak faaliyet göstermesi sigortalık sektöründe ki onurumuzdur.Bugün itibariyle Müşterilerimize Türkiye’nin önde gelen 6 Elementer Sigorta Şirketinin ve 1 Emeklilik Şirketinin Yetkili Acentesi olarak hizmet vermekteyiz.


PRESTİGE HOTEL DÖNMEZ

Yıl  1927. Burdur Tefenni‘den Bozköy’e yerleşen Yusuf Dönmez‘in oğulları Süleyman ve İbrahim Dönmez kardeşler, 20’li yaşlarında un değirmeni açarak başladıkları ticaret hayatlarına bir yıl sonra Aliağa’ya yerleşerek devam ettiler.7 yıl sonra ikinci iş olarak yağhane (zeytinyağı fabrikası) kuruldu.1950 yılında ise 15 kişiye iş imkanı sağlayan pamuk- çırçır fabrikası hizmete açıldı.
1982 yılında hizmete açılan Prestige Hotel Dönmez halen iki yıldız statüsünde 28 yıldır hizmet vermeye devam ediyor. Bilgi ve teknoloji çağının doğal getirisi olan değişim ve gelişimin gereği olarak Aliağa’da büyüyen potansiyelden kaynaklanan konaklama ihtiyacını karşılamak amacıyla yapımı öngörülen tesisimiz; üçüncü kuşak kardeşler Şeref, Şenol ve Birol dönmez tarafından planlanmış olup, Mart 2009 da temeli atılarak, Ekim 2010 yılı itibarı ile değerli konuklarımızın hizmetine açılmıştır.