18 Kasım 2016 Cuma

Başarı Mühendislik


Başarı Mühendislik, müşterilerine SCADA/RTU sistemleri, enerji otomasyonu, enerji kalitesi, sayaç okuma sistemleri ve endüstriyel network alanlarında sistem ihtiyaçlarına uygun kaliteli ve hızlı proje ve ürün çözümleri sunmaktadır. Uyguladığı hizlı ve güvenilir çözümler, organize sanayi bölgeleri, enerji santralleri, havalimanları, petrol rafinerileri, raylı sistemler, hastaneler ve iş merkezlerinde örneklerini sergilemektedir.



Başarı Mühendislik SCADA/RTU çözümleri konusunda Siemens sistemleri yanında, çözüm ortağı oldugu CSE-Semaphore fırmasının özellikle GSM/GPRS/PSTN haberleşme altyapılarında çok başarılı IP tabanlı-RTU sistemlerini kullanmaktadir.
Otomasyon sistemlerinde özellikle geniş alana kurulu enerji otomasyonu sistemlerinde güvenilir bir network altyapısının öneminin farkında olan Başarı Mühendislik, bu alanda dünyada kendisini kanıtlamış Korenix ürünlerinin Türkiye temsilciliğini yürütmektedir.
Başarı Mühendislik’in Korenix ürünleriyle hedeflediği alanlardan bir diğeri, Türkiye’ de ve dünyada hızla büyümekte olan IP Surveillance pazarıdır. Korenix’ in çok büyük önem verdiği ve inovasyonlarına devam ettiği bu alanda firmamız da, Surveillance alanında proje geliştiren firmalarla çözüm ortaklığı anlayışını oluşturmaya çalışmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder