18 Kasım 2016 Cuma

Aksanlar Metal


Aksanlar Metal Günümüze kadar çatı yapımı demir dökümü sektöründe hizmet vermektedir. Aldığı tecrübe ile sektörün gelişimini çok yakından takip eden firmamız, bir çok uygulamayı en son yeniliklerle müşterilerinin beğenisine sunmuştur.
Firmamız müşterilerine kalite ve güvenliği öncelik olarak sunmaktadır.
Bizim işimiz; daha estetik,daha konforlu, daha güvenli, daha kaliteli,yaşam alanlarını sizlere sunmak.Yeni, daha yeni, en yeni.

Aliağa Gıda Sanayi Taahhüt Ticaret



Yıllarca titizlikle verdiğimiz hizmeti Aliağa halkına sunuyoruz.En kaliteli ürünlerimiz (Yiyecek, içeçek,temizlik ürünler, vs.) toptan olarak marketlere dağıtımı yapılır.

İlker Reklam & Tabela


İlker Reklam ve Tabela şirketimizin yetenek ve kapasitesi doğrultusunda, müşterilerimizin tüm ürün ve hizmet beklentilerini dünya standartlarında karşılamak.Müşterilerimizin, çalışanlarımızın memnuniyetlerini artırmak.
Amaçlarımızı çevreye ve doğaya zarar vermeden, ilişkide olduğumuz kurum ve kişilerle uyum içerisinde gerçekleştirmek.
 Dünya, ülke ve bölge ekonomisine katkıda bulunmak.
Mevcut ve yeni ürünlerimiz ile faaliyet bölgelerimizin gelişiminde önemli roller alarak, sürekli girişimci olmak.Reklamcılık sektöründeki global gelişmelere katkıda bulunmak.
Vizyonumuz doğrultusunda ticari, ahlaki, hukuki kurallara saygılı olmak.Müşterilerine ve çalışanlarına katkılarını sürekli olarak geliştirip dinamik bir organizasyona hakim olmak.
-Güvenilir, dürüst, istikrarlı, adil, uzlaşmacı, yenilikçi, hızlı ve esnek çalışma prensiplerine sahip olmak.
- Müşterilerimizin beklentilerini uzun vadede algılamak ve karşılamak.
- Sürekli daha iyiyi hedeflemek ve ulaşmak.
- Sorunları birlikte çözümlemek ve başarıları beraber paylaşmak. Ekip arkadaşlarımızın beklentilerine cevap vermek.
- Öğrenmeye ve gelişmeye açık olmak.
- Müşteri odaklı, kaliteli hizmetimizi arttırarak sunmak.
- Çalışmalarımızda topluma ve çevreye karşı duyarlı olmak.

Hatipoğlu Group



HATİPOĞLU GROUP olarak 1952 yılında rahmetli Raşit Hatipoğlu ile başladığımız yolculuk, dürüst, güvenilir ve dinamik ticaret anlayışımız ile hedeflerine doğru yürümeye devam etmektedir. Hatipoğlu ailesi olarak farklı sektörlerde ilerleyerek başarımızı tek marka altında toplamak için vargücümüzle çalışmaya devam etmekteyiz.

İlsed Akaryakıt

İlsed  Akaryakıt İnşaat Denizcilik Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi 1992 yılında İlhami ÇAKAR'ın önderliğinde akaryakıt sektörüne girmiştir.
  14 yıldır kendi dalında dürüst, temiz, ilkeli ve etik kurallara sadık kalarak hizmet vermektedir. 14 yılda 4 adet benzin istasyonunu akaryakıt sektörüne kazandırarak halkımızın hizmetine sunmuştur. İlsed modern dünyanın öngördüğü yönetim ilkeleri, kadronun özverili çalışmaları, güçlü ve modern donanımlı istasyonlarımızın verdiği güçle kendini kanıtlamıştır. Benzin istasyonlarımıza, büyük nakliye gruplarına toptan satışlar, ihale yoluyla kazanılmış resmi kurumlar ve belediyelere, ADR sistemli, alttan dolumlu, alüminyum tanker dorseli 2005, 2006, 2007 model son teknoloji ile donatılmış araçlarımızla hizmet vermekteyiz. Şirketimiz Ege, Marmara, Akdeniz ve İç Anadolu bölgelerindeki kamu kurum ve kuruluşları, belediyeler de dâhil olmak üzere 4734 sayılı kamu ihale kanununa tabi açılmış olan ihalelerin çoğuna dosya hazırlayarak katılmış olup, bu ihalelerin büyük bir çoğunluğunu kazanma başarısını göstermiştir.

        İlsed Akaryakıt şirketi, dürüst, temiz, ilkeli ve etik çalışmaları neticesinde bölgemizde güçlü bir isim olmuştur. Şirketimiz akaryakıt sektörü dışında sağlık, eğitim, denizcilik, taşımacılık ve inşaat alanında da faaliyet göstermektedir. KAR-DEM Akaryakıt Ltd. Şti., ÖZ-KAR Prefabrik Ltd. Şti., Özel Safa Hastanesi, Ufuk Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Kursu bünyemizdeki diğer şirketlerdir. İlsed Akaryakıt İnşaat Denizcilik Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketimiz T602/8419D No'lu TS EN ISO 9001:2000 (DIN EN ISO 9001:2000-12) belgeli, NİS 312-01 No'lu OHSAS 18001:1999 belgeli, T602/8419U No'lu TS EN ISO 14001 (ISO 14001:204) belgeli sertifikalara sahiptir.

Başarı Mühendislik


Başarı Mühendislik, müşterilerine SCADA/RTU sistemleri, enerji otomasyonu, enerji kalitesi, sayaç okuma sistemleri ve endüstriyel network alanlarında sistem ihtiyaçlarına uygun kaliteli ve hızlı proje ve ürün çözümleri sunmaktadır. Uyguladığı hizlı ve güvenilir çözümler, organize sanayi bölgeleri, enerji santralleri, havalimanları, petrol rafinerileri, raylı sistemler, hastaneler ve iş merkezlerinde örneklerini sergilemektedir.



Başarı Mühendislik SCADA/RTU çözümleri konusunda Siemens sistemleri yanında, çözüm ortağı oldugu CSE-Semaphore fırmasının özellikle GSM/GPRS/PSTN haberleşme altyapılarında çok başarılı IP tabanlı-RTU sistemlerini kullanmaktadir.
Otomasyon sistemlerinde özellikle geniş alana kurulu enerji otomasyonu sistemlerinde güvenilir bir network altyapısının öneminin farkında olan Başarı Mühendislik, bu alanda dünyada kendisini kanıtlamış Korenix ürünlerinin Türkiye temsilciliğini yürütmektedir.
Başarı Mühendislik’in Korenix ürünleriyle hedeflediği alanlardan bir diğeri, Türkiye’ de ve dünyada hızla büyümekte olan IP Surveillance pazarıdır. Korenix’ in çok büyük önem verdiği ve inovasyonlarına devam ettiği bu alanda firmamız da, Surveillance alanında proje geliştiren firmalarla çözüm ortaklığı anlayışını oluşturmaya çalışmaktadır.

Tezcan Un Fabrikası

Kurucumuz Yüksel Tezcan değirmencilik sektörünün en köklü sanayicilerindendir. Ailesinden gelen değirmencilik geleneğini Eğirdir ve Akşehir’deki un fabrikaları ile devam ettirmiş, 1991 yılında Bornova’daki 150 ton/gün kapasiteli fabrikasını İzmir’e kazandırmıştır.

1999 yılında, kapasite artırımı yapmak amacıyla İzmir Menemen’deki 750 ton/gün kapasiteli fabrikasını, sektördeki son teknolojilerin kullanımı ile faaliyete geçirmiştir.


Tezcan Un Fabrikası üretimini gelişen teknolojiye adapte edip, verimliliği en üst seviyeye çıkarmak için 2004 yılında yine günün en üst teknolojideki makinalarıyla yeni ünitelerini kurmuştur.

2007 yılında kaybettiğimiz kurucumuz Yüksel Tezcan’dan sonra yönetim kurulu başkanımız Haluk Tezcan, 3.kuşak olarak TEZCAN UN’u 2005 yılında dünyaya açmıştır. 
Müşterilerimizden gelen kurutulmuş buğday unu taleplerine  cevap vermek için AR-GE çalışmalarına ağırlık veren firmamız, İzmir’de ilk kurutma tesisini kurup, kurutulmuş unu müşterilerimizin hizmetine sunmuştur.

Ülkemizde her geçen gün artan maliyetlerin karşısında direnmeye çalışan müşterilerimizden gelen  talepler üzerine, İzmir’de ilk defa dökme un satışına başlanmıştır.

TEZCAN UN bünyesine kattığı silobas araçlarıyla müşterilerimizin; nakliye, paketleme, hamaliye ve kötü koşullarda saklama gibi masraflarını en aza indirgemiştir.