14 Aralık 2016 Çarşamba

KARTEKNİK MAKİNA İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ

Karteknik Makina,1998 yılında Türkiye’de üretilmekte olan Cleanvac marka temizlik makinelerini Anadolu dağıtım ve satış sonrası hizmetlerini vermek amacıyla kurulmuştur.Firmanın büyüme aşamasında firma yapısının değişmesiyle isim olarakta Karteknik Makina olarak ticari ünvan ve ismini değiştirmiştir.Firmamız, Uzun yıllar sektörde deneyim kazanmış satış danışmanlarımızla, işletmelerin ihtiyacı olan temizlik makinalarının tespitinde yardımcı olmaktadır.Ellinin üzerindeki temizlik makinaları çeşidimiz ve özel üretim imkanlarımızla kullanım amacına en uygun olan temizlik makinası işletmelere sunulmaktadır.Bununla birlikte nihai kullanıcıya ücretsiz demonstrasyon hizmeti de verilmektedir.

Karteknik Makine, temizlik makinaları sektöründe, perakende satış dışında, satış organizasyonu, servis organizasyonu ve satış danışmanlığı alanlarında da faaliyet göstermektedir.Temsilciliklerimizi franchise sistemi ile destekleyerek firmalarımızın kısa sürede kalıcı ve sürdürelebilir başarılar yakalamasını sağlamaktayız.
Karteknik Makine, Dünya için Türkiye'deüretilmekte olan yüksek standartlı ürünlerimizi, temizlik makinalarındaki son teknolojiyi çok geniş bir yelpaze içerisinde tüketiciye sunmaktadır.Temizlik makinaları sektöründe uzun yıllardır hizmet veren firmamız, endüstriyel temizlik makinaları ile ilgili ihtiyaçlarınızı, karar aşamasından kullanım desteğine kadarki sürede kesintisiz olarak takip etmekte, satış sonrası güçlü teknik desteğiyle de, yatırımınızın size tam olarak dönmesini sağlamaktadır. Sitemizin esasını oluşturan endüstriyel temizlik makinaları grupları, halı yıkama makinası, halı sıkma makinası, zemin yıkama otomatı, oto yıkama makinası, sanayi tipi islak kuru süpürge, buharlı yıkama makinası, sokak süpürme arabaları, ağırlıklı endüstriyel amaçlı kullanılan temizlik makinalarıdır. Sektörünüze uygun endüstriyel temizlik makinaları seçimi menüsünden, kolaylıkla sektörünüzün kullandığı endüstriyel temizlik makinalarını listeleyebilirsiniz. Canlı destek hizmetimizle sanal mağazamızı gezerken online bilgi ve destek alabilirsiniz.Kartek makina olarak, satış sonrası desteğin, işimizin devamlılığını sağladığının bilincindeyiz. Bu nedenle cleanvac, vetta, surena gibi Türkiye’de üretilmekte olan endüstriyel temizlik makina markalarını sizlere sunmaktayız. Endüstriyel temizlik makinaları olarak web sitemizde sunulmayan özel üretim temizlik ürünlerimiz için müşteri temsilcimizle irtibata geçiniz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder